ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟY ALTER

Posted on 6 Δεκεμβρίου, 2011

0


Οι εργαζόμενοι του ALTER δίνουν εδώ και μήνες έναν ηρωικό αγώνα, ενάντια στη φτώχεια, τις απολύσεις, την ελαστικοποίηση της δουλειάς και της ζωής τους, που προωθεί η εργοδοσία, στο όνομα της κρίσης. Απαιτούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων πέντε, έξι ή και περισσοτέρων μηνών για το σύνολο των 650 ανθρώπων που δουλεύουν στο σταθμό και τον τερματισμό του εμπαιγμού τους από την πλευρά της ιδιοκτησίας καθώς δεν επαιτούν, αλλά απαιτούν την εξόφλησή τους.

Απέναντι στην εργοδοτική πρακτική της απλήρωτης εργασίας, που λειτουργεί ως στυγνή μορφή ομηρίας των εργαζομένων μπροστά στο φάσμα της ανεργίας, με την επίσχεση εργασίας και την κατάληψη του σταθμού ο οποίος εδώ και μέρες δεν προβάλλει πρόγραμμα, οι εργαζόμενοι του ALTER δείχνουν το μόνο ρεαλιστικό και αποτελεσματικό δρόμο, ώστε να αποτραπεί η υποδούλωση όλης της εργατικής τάξης που μεθοδεύουν από κοινού βιομήχανοι, τραπεζίτες και καναλάρχες μαζί με τη νεόκοπη συγκυβέρνηση Παπαδήμου – ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ, και τους υπερεθνικούς επόπτες ΔΝΤ – ΕΕ. Το δρόμο του ανυποχώρητου, μαζικού και αποφασιστικού αγώνα, το δρόμο της τιμής και της ταξικής αξιοπρέπειας.

Οι μάσκες έπεσαν και τα διλήμματα που επιχείρησε να βάλει η ιδιοκτησία του ALTER για κέντρα εξουσίας τα οποία έβαλαν στο στόχαστρο το «αντιπολιτευόμενο» και «αντιμνημονιακό» ALTER, δεν μπορούν να σταθούν όταν ως πρώτα θύματα έχουν τους εργαζομένους του ίδιου του σταθμού.

Στηρίζουμε απερίφραστα τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων. Στεκόμαστε στο πλευρό τους μέχρι την πλήρη δικαίωσή τους, ενωμένοι και αποφασισμένοι απέναντι στην εργοδοτική τρομοκρατία και τη συνεχιζόμενη υποτίμηση της ζωής μας.

Η ελπίδα του κόσμου της εργασίας βρίσκεται στην ανυπακοή, την αντίσταση και την ανατροπή της αντιδραστικής πολιτικής και των κυβερνήσεων που την υλοποιούν!

Με ένα πανεργατικό, αγωνιστικό μέτωπο διεκδίκησης, ρήξης και ανατροπής να ανατρέψουμε την επίθεση κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ και τη «χούντα των αγορών».

Απαιτούμε:

Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων Κάτω το αντεργατικό σχέδιο της εργοδοσίας. – Όχι στις απολύσεις και την «απλήρωτη» εργασία

Κάτω η νέα συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ, του κεφαλαίου και των ΕΕ – ΔΝΤ.

Περιστέρι 5/12/2011

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ