2η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Posted on 1 Ιουνίου, 2013

0


IMG_0076Ξεκίνησαν οι διαδικασίες της δεύτερης Συνδιάσκεψης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Εκθεσιακό Κέντρο στο Άλσος Περιστερίου, με τις εισηγήσεις των Θέσεων και του οργανωτικού από την απερχόμενη ΚΣΕ, ενώ ΨΗΦΙΣΜΑ Αλληλεγγύης εγκρίθηκε ομόφωνα απο το σώμα της Συνδιάσκεψης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

ΨΗΦΙΣΜΑ
Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή και αλληλεγγύη μας στους εκατοντάδες χιλιάδες αγωνιστές στην Τουρκία, που βρίσκονται από χθες στους δρόμους αντιμέτωοποι με τη σκληρή καταστολή και τη δολοφονική βαρβαρότητα του κράτους. Αυτές τις κρίσιμες στιγμές, η σκέψη μας βρίσκεται στον αγωνιζόμενο λαό της Τουρκίας, που μάχεται ενάντια στον κυβερνητικό αυταρχισμό για τη δημοκρατία και την ελευθερία.

Στο δρόμο σπ΄με την τρομοκρτία,
Αλληλεγγύη στην Τουρκία.

Τη 2η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρέτισαν οι: Γιάννης Αγγέλης (ΣΧΕΔΙΟ Β), Χρήστος Ζάκας (ΟΚΔΕ), Παναγιώτης Λέκκας από το κίνημα κατά των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική, Αντώνης Σταματόπουλος από τους επιστρατευμένους απεργούς του ΜΕΤΡΟ, Γιάννης Σωκράτους από τους ΑΝΤΑΡΤΕΣ Κύπρου και Λιονέλ Ζεβάλς από το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο ΖΑΝΟΝ.

Την διαδικασία τίμησε αντιπροσωπεία των ηρωικών εργατών της Μανωλάδας και με παρέμβαση στη συζήτηση έδωσαν ένα μήνυμα ελπίδας και αγώνα.

Συνολικά έχουν οριστεί 1050 αντιπρόσωποι από τις τοπικές επιτροπές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο μέτρο 3 μέλη / ένας αντιπρόσωπος.IMG_0050